Zamislite da vidite mnoge članove vaše porodice kako se istovremeno venčavaju – i to na istom obredu venčanja. Za srpskog biznismena Bogljuba Karića, to nije nešto o čemu je tek  maštao za svoju decu: to je nešto što je on i organizovao – i to brilijantno organizovao. Hajde da bacimo kratak pogled na njegovo čuveno porodično venčanje još u avgustu mesecu – proslava bez presedana koja je bez sumnje mnoge gledaoce ostavila bez daha.

Ako pogledate fotografije s obreda porodičnog kolektivnog venčanja, odmah ćete shvatiti da Bogoljub nema problema s pravljenjem spektakla. Za vreme kolektivnog venčanja njegove dece, koje je održano u Hramu Svetog Save, sin Nebojša se oženio Ksenijom Luhnovom; ćerka Jelena se udala za Gorana Lazarevića; ćerka Nadežda se udala za Goranovog brata Dejana; a ćerka Danica se ponovo venčala s Nikolom Stoilkovićem.

Bogoljubovo četvoro dece – koje bismo mogli nazvati njegovom dinastijom – svakako su na obredu venčanja izveli kraljevsku predstavu. Međutim, svečanost se nije tu završila, jer su slavlje nastavili u raskošnoj vili Milanka. Jedan od aspekata svečanosti u vili koji su mogi doživeli kao zabavan bilo je gledanje samog gospodina Karića kako se prepušta ritmovima Lexington benda. Da ste bili na toj ceremoniji, videli biste da se on na plesnom podijumu osećao kao kod kuće.

Sada poznati Bogoljub, međutim, nije uvek znao šta znači voditi luksuzni život. Njegova porodica je poslovala u proizvodnom sektoru u istočnoj Evropi oko 50 godina. Sam Bogoljub je počeo kao mehaničar bez diplome, ali s vremenom je sagradio radionicu i upravljao s manje od 10 radnika. Zahvaljujući dugoročnoj viziji i poslovnoj sposobnosti, ipak je proširio svoje poslovanje u Astra grupi, carstvu vrednom nekoliko milijardi dolara.

Bogoljub je na nedavnom venčanju svoje dece dočekao više poznatih gostiju, među kojima je i Jelena Bin Drai, najbogatija Srpkinja na svetu. Takođe, glumica Mirka Vasiljević – koja je udata za Vujadina Savića, poznatog srpskog fudbalera – pojavila se na zadivljujućoj gala proslavi.